Spijkernisse, Netherlands

Wallenloop wederom feestelijke aftrap Vestingdagen

Foto: Mariska Kleij
Marvin Don | 18 juli 2024 10:27 | 18 juli 2024 10:27
Hellevoetsluis - Er kan gekozen worden voor verschillende afstanden. Een 1 kilometer kidsrun tot een 5 of 10 kilometer loop voor volwassenen. Er wordt gestart en gefinisht voor het stadhuis midden in de Vesting.

Op vrijdagavond 16 augustus zal de Wallenloop voor de tweede keer de feestelijke én sportieve aftrap van de Vestingdagen 2.0 vormen. De loopwedstrijd vindt plaats in en rond de historische Vesting van Hellevoetsluis.

De Club Van Buiten (de organisatie achter de Hellevoet Heroes triathlon en zwemtocht de Oversteek) werkt weer samen met atletiekvereniging Pallas ‘93 om deze hardloopklassieker te organiseren. Er kan gekozen worden voor verschillende afstanden. Een 1 kilometer kidsrun tot een 5 of 10 kilometer loop voor volwassenen. Er wordt gestart en gefinisht voor het stadhuis midden in de Vesting.

Voor de jeugd tot 12 jaar hebben ze dit jaar iets speciaals. In samenwerking met sponsor de Zeeuw makelaardij hebben ze besloten om de eerste 100 kinderen gratis deel te laten nemen aan de 1 kilometer kidsrun. Het enige dat ze hoeven te doen is zich te registeren via de website declubvanbuiten.nl. Uiteraard ontvangen ze een mooie medaille en goodiebag.

Organisator Remco Palm: ‘Wij zien het liefst zoveel mogelijk mensen sporten en bewegen, helaas haken er nog te veel mensen af vanwege de kosten. Dat we in samenwerking met de Zeeuw makelaardij de race voor kinderen nu kosteloos kunnen aanbieden is dan ook fantastisch. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan snel in.’

Sponsor Marijn de Zeeuw, eigenaresse van de Zeeuw makelaardij: ‘We vinden de gratis deelname voor kinderen een heel passende invulling van onze sponsoring en samenwerking met de Wallenloop. We geven de jeugd zo hopelijk weer een extra zetje richting een gezonde en sportieve lifestyle!’

Voor meer informatie zie https://declubvanbuiten.nl/wallenloop/

Meest gelezen

Ongeval op de Kanaalweg Westzijde

Marvin Don | 2 september 2024

Gemeente Nissewaard introduceert nieuwe parkeerzones

Marvin Don | 4 september 2024

N57 meerdere nachten afgesloten door werkzaamheden

Perry van Brandwijk | 6 september 2024