Spijkernisse, Netherlands

Werkzaamheden metrospoor

Foto: LINQ Media
Marvin Don | 22 juni 2024 12:00 | 21 juni 2024 16:05
Regio - De werkzaamheden omvatten onder meer het vernieuwen van de ballastbaan en de sporen, met als doel de veiligheid, snelheid en het comfort van de metroverbindingen te verbeteren.

Van 13 juli tot en met 25 augustus 2024 voert de RET omvangrijke vernieuwingswerkzaamheden uit aan het metrospoor tussen Slinge en Waalhaven. Gedurende deze periode zullen er geen metro's rijden tussen de stations Tussenwater en Slinge.

De werkzaamheden omvatten onder meer het vernieuwen van de ballastbaan en de sporen, met als doel de veiligheid, snelheid en het comfort van de metroverbindingen te verbeteren. Als gevolg hiervan zullen de metro's op lijnen C en D niet rijden tussen de stations Slinge, Rhoon, Poortugaal en Tussenwater.

De RET heeft de dienstregeling voor metrolijnen C en D aangepast en zal pendelbussen inzetten als alternatief vervoer. Nadere informatie over deze pendelbussen volgt op een later moment.

Reizigers wordt geadviseerd om voor actuele informatie over de pendelbussen en wijzigingen in de dienstregeling de website www.ret.nl/omleidingen en de RET-app te raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Meest gelezen

Ongeval op de Kanaalweg Westzijde

Marvin Don | 2 september 2024

Gemeente Nissewaard introduceert nieuwe parkeerzones

Marvin Don | 4 september 2024

N57 meerdere nachten afgesloten door werkzaamheden

Perry van Brandwijk | 6 september 2024