Spijkernisse, Netherlands

Werkzaamheden busstation Spijkenisse Centrum bijna afgerond

Foto: Jayden Ketting
Perry van Brandwijk | 5 september 2024 09:00 | 4 september 2024 15:45
Spijkenisse - De werkzaamheden aan het busstation Spijkenisse Centrum zijn bijna afgerond. Daarom wordt op donderdag 12 september een feestelijke opening georganiseerd door de gemeente Nissewaard.

Tussen 16:00 uur en 17:00 uur wordt het busstation op 12 september officieel geopend en iedereen is van harte welkom om hierbij te zijn. Bij de opening zijn hapjes, drankjes, muziek en speelactiviteiten voor kinderen aanwezig.

De gemeente Nissewaard meldt dat de opening plaats zal vinden op het wachtplein aan de kant van de kiosk. “Begin september zijn alle werkzaamheden afgerond en dat vieren we graag samen met onze inwoners”, schrijft de gemeente Nissewaard op hun website.

De afgelopen maanden zijn diverse werkzaamheden uitgevoerd om het busstation in Spijkenisse te vernieuwen. Tijdens de herinrichting zijn zowel ondergronds als bovengronds veranderingen aan het busstation aangebracht.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden aan het zuidelijk deel van het busstation aan de kant van de Ruwaard van Puttenweg. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.nissewaard.nl/werk-in-uitvoering/projecten/herinrichting-metro-busstation-spijkenisse-centrum.

Meest gelezen

Zware mishandeling in de Lenaert Vechelstraat in Brielle

Marvin Don | Mirjam de Neeff | 12 september 2024

Spijkenisserbrug dicht voor onderhoud

Marvin Don | 12 september 2024

Nissewaard Lokaal stelt vragen over voortgang school Maasboulevard

Perry van Brandwijk | 14 september 2024