Spijkernisse, Netherlands

Terugblik sportseizoen tijdens Sport Op Voorne Putten

Foto: Sport Op Voorne-Putten
Joris Hendriks | 21 juni 2024 13:30 | 21 juni 2024 12:10
Voorne-Putten - Zaterdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 is de laatste aflevering van "Sport op Voorne Putten" voor de zomerstop. 

Ieder zaterdag tussen 14:00 en 17:00 uur houdt het radioprogramma "Sport op Voorne Putten" je op de hoogte van het laatste sportnieuws. Aankomende zaterdag wordt de laatste aflevering van "Sport op Voorne Putten" voor de zomerstop uitgezonden.

Het programma biedt een diepgaande terugblik op het afgelopen seizoen in de 4e divisie en de eerste klasse D. Onderwerpen zijn onder andere de degradatie van Nieuwenhoorn naar de 1e klasse en Spijkenisse's gemiste promotiekansen uit de 4e divisie. In de studio delen verslaggevers Rene Hess, Arthur van Houten en Hans Saarloos hun analyses.

Vanaf 15:00 uur staat de 4e klasse F centraal, waar maar liefst 8 regioteams actief waren. GHVV'13 en SC Botlek hebben zich weten te handhaven, terwijl OHVV helaas degradeerde naar de 5e klasse na de nacompetitie. Verslaggevers Rene Reek, Willem Heijdacker en Cor van der Loosdrecht bespreken uitgebreid de hoogte- en dieptepunten van dit seizoen.

Vanaf 16:00 uur wordt er vooruit gekeken met Dennis en Robin Bredius, die hun trainerscarrière bij Stellendam begonnen en nu naar Vlotbrug verhuizen. Ze bespreken de vooruitzichten voor het nieuwe seizoen in de 5e klasse, waar Vlotbrug samenkomt met Simonshaven, Abbenbroek, Sco'63, Rockanje en OHVV, elk met hun eigen uitdagingen.

Mis de laatste aflevering van "Sport op Voorne Putten" niet, waarin het lokale voetbalseizoen uitgebreid wordt geanalyseerd en vooruit wordt geblikt. Je kunt het programma volgen op 105.1FM en 106.9FM, of via de website van LINQ Media.

Meest gelezen

Zware mishandeling in de Lenaert Vechelstraat in Brielle

Marvin Don | Mirjam de Neeff | 12 september 2024

Spijkenisserbrug dicht voor onderhoud

Marvin Don | 12 september 2024

Nissewaard Lokaal stelt vragen over voortgang school Maasboulevard

Perry van Brandwijk | 14 september 2024