Spijkernisse, Netherlands

Supercars uit het verleden bij RetroSpective

Foto: Zero.seen.Pictures
Perry van Brandwijk | 23 juli 2024 20:00 | 23 juli 2024 16:39
Brielle/Vierpolders - Afgelopen zondag 21 juli was het zover en vond het nieuwe, spectaculaire auto event van RevWorks, genaamd RetroSpective, plaats op het terrein van Van Adrighem op industrieterrein Seggelant in Brielle.

RetroSpective bracht met dit bijzondere event een ode aan supercars uit het verleden, waarbij de focus vooral was gelegd op de liefde voor auto’s van 25 jaar en ouder. Zo was er onder meer een Lamborghini Countach te zien, duidelijk één van de grote publiektrekkers en ook favoriet van de vele bezoekers.

Naast de supercars waren er ook tal van modified auto’s, klassiekers, vintage racers en zelfs lowriders te bezichtigen. Kortom, voor de ware auto- en motorliefhebbers en enthousiastelingen stond hier een collectie om van te dromen!

Het was daarbij ook echt een dagje uit voor het hele gezin, want tijdens het evenement kon je ook gezellig langs de marktkraampjes lopen waar diverse auto-gerelateerde onderdelen aangeboden werden of je kon een hapje en drankje nuttigen op het horecaplein.

De organisatie was in handen van de mannen van RevWorks; Tom de Haan, Luuk Mets en Ronald Veth in samenwerking met Marieke Klijn van Mr. Simons.

Meest gelezen

Ongeval op de Kanaalweg Westzijde

Marvin Don | 2 september 2024

Gemeente Nissewaard introduceert nieuwe parkeerzones

Marvin Don | 4 september 2024

N57 meerdere nachten afgesloten door werkzaamheden

Perry van Brandwijk | 6 september 2024