Spijkernisse, Netherlands

Succesvolle editie Sk8telite met veel enthousiaste deelnemers

Foto: LINQ Media
Perry van Brandwijk | 16 augustus 2024 16:00 | 16 augustus 2024 13:17
Nissewaard - Van maandag 12 augustus tot en met donderdag 15 augustus vond een nieuwe editie van de jaarlijkse skatetocht Sk8telite plaats.

Deelnemers startten iedere avond op diverse locaties in Spijkenisse en kwamen langs mooie plekken binnen de gemeente Nissewaard. De tocht kwam naast Spijkenisse onder andere langs Heenvliet, Geervliet en Simonshaven. Op de maandagavond 12 augustus werd gestart vanaf winkelcentrum Akkerhof met temperaturen boven de 30 graden, maar de sfeer was er zeker niet minder om.

In de dagen erna zakte de temperaturen in de avonduren tot onder de 30 graden, maar bleven de weeromstandigheden ideaal om te skaten. Langs de kant werden de deelnemers van Sk8telite regelmatig enthousiast aangemoedigd door voorbijgangers of bekenden die langskwamen als support.

Tientallen deelnemers konden van maandag tot en met donderdag één of meerdere avonden meedoen aan Sk8telite. Ook dit jaar was LINQ Media weer aanwezig om de muziek te verzorgen op de route. DJ Da Goofman draaide de beste hits van vroeger en nu om de skaters muzikaal te ondersteunen.

Bekijk hier de samenvatting van de tweede avond van Sk8telite:
Op donderdagavond 15 augustus vond de laatste avond plaats en traditiegetrouw stond deze avond in het teken van de bonte avond. Deelnemers mochten zelf hun bonte outfit bepalen tijdens het skaten en konden hiervoor later in de prijzen vallen.

Wethouder Jeroen Postma van de gemeente Nissewaard was donderdagavond aanwezig bij de finish op het Havenplein in Spijkenisse om de deelnemers te feliciteren met hun sportieve prestatie. De organisatie kijkt wederom terug op een geslaagde editie met een gezellige sfeer.

Bekijk hier de samenvatting van de laatste avond van Sk8telite:

Meest gelezen

Zware mishandeling in de Lenaert Vechelstraat in Brielle

Marvin Don | Mirjam de Neeff | 12 september 2024

Spijkenisserbrug dicht voor onderhoud

Marvin Don | 12 september 2024

Nissewaard Lokaal stelt vragen over voortgang school Maasboulevard

Perry van Brandwijk | 14 september 2024