Spijkernisse, Netherlands

Reddingsbrigade Hellevoetsluis opent deuren voor toekomstige lifeguards

Marvin Don | 23 juni 2024 12:00 | 23 juni 2024 10:57
Hellevoetsluis - De leden van de reddingsbrigade vertellen aan bezoekers van de open dag dat hun werk voornamelijk om samenwerking, sportiviteit en de liefde voor het strand draait.

Zaterdag 22 juni werd aan het Quackstrand een open dag georganiseerd bij de reddingsbrigade van Hellevoetsluis. De hele dag konden bezoekers terecht voor informatie over dit werk.

De reddingsbrigade in Hellevoetsluis is namelijk nog op zoek naar mensen die deze zomer het team komen versterken. Tijdens de open dag kregen bezoekers meer inzicht over hoe het werk er bij de reddingsbrigade aan toe gaat.

“Of je nu een scholier bent van 15 jaar of iemand die altijd al heeft weggedroomd bij een betekenisvolle hobby op het strand. Iedereen is welkom in het team”, zo laten de leden van de reddingsbrigade in Hellevoetsluis weten.

De leden van de reddingsbrigade vertellen aan bezoekers van de open dag dat hun werk voornamelijk om samenwerking, sportiviteit en de liefde voor het strand draait.

“Het werk als lifeguard is de perfecte mix van actie en ontspanning op het mooie Quackstrand van Hellevoetsluis”, zo vertellen de leden van de brigade.

Lijkt het jou leuk om deze zomer onderdeel uit te maken van het team van de Reddingsbrigade in Hellevoetsluis? Kom gerust langs bij de post aan het Quackstrand in Hellevoetsluis of meld je aan via de website www.reddingsbrigade-hellevoetsluis.nl.

Meest gelezen

Ongeval op de Kanaalweg Westzijde

Marvin Don | 2 september 2024

Gemeente Nissewaard introduceert nieuwe parkeerzones

Marvin Don | 4 september 2024

N57 meerdere nachten afgesloten door werkzaamheden

Perry van Brandwijk | 6 september 2024