Spijkernisse, Netherlands

Oostvoorne maakt zich klaar voor de Lampionoptocht

Marvin Don | 3 september 2024 13:30 | 3 september 2024 10:54
Oostvoorne – De Lampionoptocht in Oostvoorne is inmiddels een echte traditie! Elk jaar opnieuw trekt een prachtige stoet van versierde (hand)karren, fietsen, lopers en wagens door het sfeervolle dorp, waarbij de verlichte tuinen voor een magisch decor zorgen. Dit jaar vindt de optocht plaats op zaterdag 7 september.

De Lampionoptocht heeft een rijke geschiedenis en staat bekend als de grootste en meest indrukwekkende van de regio. Het thema dit jaar is ‘Reis rond de (wereld)landen’. De jury kijkt uit naar creatieve uitspattingen die Oostvoorne die avond in een stralend licht zullen zetten.
De organisatie, Cultevo, roept iedereen op – jong en oud – om de lampionnen klaar te maken, de (hand)karren op te pimpen, fietsen feestelijk te versieren, kostuums te naaien en de tuinen van Oostvoorne in licht te hullen!

Doe je mee? Er is nog tijd! Inschrijven kan op 7 september vanaf 19.00 uur op het Dorpsplein in Oostvoorne. De optocht vertrekt om 20.15 uur vanaf De Man. Samen gaan we er weer een magische wereldreis van maken! Meer informatie vind je op www.cultevo.nl.

Meest gelezen

Zware mishandeling in de Lenaert Vechelstraat in Brielle

Marvin Don | Mirjam de Neeff | 12 september 2024

Spijkenisserbrug dicht voor onderhoud

Marvin Don | 12 september 2024

Nissewaard Lokaal stelt vragen over voortgang school Maasboulevard

Perry van Brandwijk | 14 september 2024