Spijkernisse, Netherlands

Nieuwe lichting reporters uit Nissewaard

Foto: Roel van Deursen
Marvin Don | 2 juli 2024 10:00 | 2 juli 2024 10:00
Nissewaard - Na een wat onwennige start, keerden ze twee uur later als doorgewinterde reporters tevreden huiswaarts.

Hilversum, wees voorbereid: de nieuwe generatie reporters uit Nissewaard staat te popelen om door te breken. Luuk Wiessenhaan en Arsalan Fazli, beiden afkomstig uit Spijkenisse, hebben hun zinnen gezet op een carrière voor of achter de camera.

Tijdens de vorige zittingsperiode van de Kinderraad Nissewaard vielen de twee op door hun scherpe vragen aan toenmalig wethouder Wouter Struijk (PvdA). Ze corrigeerden hem op een paar kleine foutjes, iets wat de wethouder kon waarderen. Hij prees hun tactvolle en welbespraakte manier van communiceren.

Op 26 juni maakten Wiessenhaan en Fazli hun opwachting in de studio van LINQ Media. Na een wat onwennige start, keerden ze twee uur later als doorgewinterde reporters tevreden huiswaarts. Onder begeleiding van Perry van Brandwijk leerden ze de fijne kneepjes van het radiomaken. Vervolgens kregen ze een korte mediatraining van voormalig politie persvoorlichter Joop van der Hor.

Hun eerste live televisieoptreden vond plaats voor de camera van videograaf Roel van Deursen. De jonge reporters presteerden boven verwachting goed. Hilversum en Nissewaard zijn gewaarschuwd: de nieuwe lichting reporters komt eraan!

Meest gelezen

Andrea Hazes signeert eigen boek bij Hoofdstuk Eén

Mirjam de Neeff | 16 oktober 2024

Gewonden na uitslaande brand op de Wikkedreef

Mirjam de Neeff | 15 oktober 2024

Stichting Waterland Spijkenisse helpt inwoners met wegbrengen spullen naar de stadswerf

Perry van Brandwijk | 17 oktober 2024