Spijkernisse, Netherlands

Meld steenslagschade op Spijkenisserbrug

Foto: LINQ Media
Perry van Brandwijk | 20 juni 2024 14:26 | 20 juni 2024 14:26
Spijkenisse - Na de heropening op 11 mei kwamen er diverse klachten binnen over ernstige steenslag op het wegdek van de Spijkenisserbrug. 

Dit jaar vond er van half april tot en met half mei werkzaamheden plaats aan de Spijkenisserbrug. Hierbij werd onder andere een nieuwe asfaltlaag aangelegd op de brug. 

Na de heropening op 11 mei kwamen er volgens de politieke partij Belang van Nissewaard diverse klachten binnen over ernstige steenslag op het wegdek van de Spijkenisserbrug. 

Ook op social media kwamen veel klachten binnen van weggebruikers over de steenslag.  In een reactie laat het college van de gemeente Nissewaard weten bekend te zijn met de klachten. 

De omvang van deze klachten was echter niet bekend, want bij Rijkswaterstaat zijn geen vragen of meldingen binnengekomen, schrijft Groot Nissewaard. 

Nadat de gemeente melding heeft gemaakt van de klachten bij Rijkswaterstaat is er een veegactie op de Spijkenisserbrug geweest. In een oproep wordt gevraagd om schade door de steenslag op de Spijkenisserbrug te melden via www.rijkswaterstaat.nl.

Meest gelezen

Ongeval op de Kanaalweg Westzijde

Marvin Don | 2 september 2024

Gemeente Nissewaard introduceert nieuwe parkeerzones

Marvin Don | 4 september 2024

N57 meerdere nachten afgesloten door werkzaamheden

Perry van Brandwijk | 6 september 2024