Spijkernisse, Netherlands

Lovende woorden bij afscheid burgemeester Peter Rehwinkel

Foto: Wil van Balen
Mirjam de Neeff | 10 juli 2024 19:00 | 10 juli 2024 18:56
Voorne aan Zee - Namens de raad en het college kregen Peter Rehwinkel en zijn man Michel nog een mooi kunstwerk van de Oostvoornse kunstenares Else Mulder overhandigd.

Na 1,5 jaar heeft waarnemend burgemeester Peter Rehwinkel dinsdagavond 9 juli afscheid genomen van de gemeente Voorne aan Zee. Dit gebeurde tijdens een bijzondere raadsvergadering en aansluitend een receptie met overigens voorafgaand nog een bijzondere rondrit met een brandweerwagen waarbij zijn ouders hem vergezelden.

Vooral veel lovende woorden waren er voor hem, onder andere van burgemeester Foort van Oosten van de gemeente Nissewaard, maar ook van vele andere aanwezigen. Zo noemde Loco-burgemeester Peter Schop hem een fantastische ambassadeur voor onze mooie gemeente: “We hadden ons geen betere burgemeester kunnen wensen!”

Uiteraard nam Peter Rehwinkel zelf ook nog het woord. Daarbij was hij meerdere keren zichtbaar ontroerd. Het moge dan ook duidelijk zijn dat hij zelf de 1,5 jaar dat hij burgemeester was van Voorne aan Zee ook als zeer plezierig heeft ervaren. Tot slot bedankte hij het college en de raad dan ook voor de fijne samenwerking.

Namens de raad en het college kregen Peter Rehwinkel en zijn man Michel nog een mooi kunstwerk van de Oostvoornse kunstenares Else Mulder overhandigd. Ze beloofden het bij hen thuis een mooie plek te geven!

Meest gelezen

Ongeval op de Kanaalweg Westzijde

Marvin Don | 2 september 2024

Gemeente Nissewaard introduceert nieuwe parkeerzones

Marvin Don | 4 september 2024

N57 meerdere nachten afgesloten door werkzaamheden

Perry van Brandwijk | 6 september 2024