Spijkernisse, Netherlands

Kees Dijkman keert terug in lokale politiek bij VOOR Nissewaard

Foto rechts: LINQ Media. Foto links: Kees Dijkman
Marvin Don | 23 augustus 2024 12:00 | 23 augustus 2024 12:00
Gemeente Nissewaard - Dijkman zelf laat weten dat hij voor VOOR Nissewaard heeft gekozen omdat hij verheugd is dat er eindelijk een nieuw geluid klinkt in de lokale politiek.

Voormalig ONS-wethouder Kees Dijkman maakt na enkele jaren van afwezigheid zijn rentree in de lokale politiek van Nissewaard. Hij sluit zich aan bij VOOR Nissewaard, waar hij zich onder meer zal richten op de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2026. Daarnaast zal Dijkman de grootste oppositiepartij van advies voorzien op politiek vlak.

"We zijn zeer verheugd met de komst van Kees," aldus Roy Masthoff, partijvoorzitter van VOOR Nissewaard. "Met zijn komst versterken we onze slagkracht aanzienlijk en voegen we een schat aan politieke en bestuurlijke ervaring toe. Dankzij zijn kennis, netwerk en campagne-expertise kunnen wij verder groeien en het fundament van onze partij verstevigen. Het is ook de bedoeling dat Kees namens VOOR Nissewaard deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2026," vervolgt Masthoff.

Dijkman zelf laat weten dat hij voor VOOR Nissewaard heeft gekozen omdat hij verheugd is dat er eindelijk een nieuw geluid klinkt in de lokale politiek. "Een geluid waarin de inwoners centraal staan en waar openheid en transparantie voorop staan," zegt hij. Bovendien kent Dijkman Masthoff al bijna 35 jaar. "Je weet dan wat je aan elkaar hebt." Dijkman kijkt ernaar uit om zich weer actief in de lokale politiek te mengen en vol enthousiasme campagne te voeren.

Meest gelezen

Zware mishandeling in de Lenaert Vechelstraat in Brielle

Marvin Don | Mirjam de Neeff | 12 september 2024

Spijkenisserbrug dicht voor onderhoud

Marvin Don | 12 september 2024

Nissewaard Lokaal stelt vragen over voortgang school Maasboulevard

Perry van Brandwijk | 14 september 2024