Spijkernisse, Netherlands

Jaarlijkse lampionnenoptocht voor jong en oud in Hellevoetsluis

Foto: Pixabay
Perry van Brandwijk | 23 augustus 2024 17:30 | 23 augustus 2024 14:32
Hellevoetsluis - Zaterdag 14 september vindt vanaf 18:30 uur de jaarlijkse lampionnenoptocht plaats in Hellevoetsluis. De optocht is bedoeld voor jong en oud en je kunt hier gratis aan deelnemen.

De organisatie van de lampionnenoptocht doet ook dit jaar weer een oproep om je fiets, skelter of kar te versieren en je aan te sluiten bij de kleurrijke stoet. “Zorg ervoor dat je creatie versierd is met lampionnen, zodat we samen de straten van Hellevoetsluis kunnen verlichten”, vraagt de organisatie aan de deelnemers.

De optocht gaat op zaterdag 14 september om 18:30 uur van start vanaf de grote parkeerplaats aan de Fazantenlaan in Hellevoetsluis. Deelnemers kunnen zich aanmelden bij de inschrijfwagen en hier ontvangen zij hun deelnamenummer.

Deelnemers van de lampionnenoptocht kunnen dit jaar weer mooie prijzen winnen voor hun creaties. “Dus laat je creativiteit de vrije loop!”, schrijft de organisatie.

Dit soort evenementen kunnen volgens de organisatoren niet zonder vrijwilligers en daarom zoeken zij nog juryleden, verkeersregelaars en vrijwilligers die willen helpen bij het inschrijven aan de Fazantenlaan.

Wil je helpen als vrijwilliger bij lampionnenoptocht in Hellevoetsluis? Meld je dan aan via www.strr.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de optocht zelf. “We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien schitteren op 14 september”, sluiten de organisatoren van de optocht af.

Meest gelezen

Zware mishandeling in de Lenaert Vechelstraat in Brielle

Marvin Don | Mirjam de Neeff | 12 september 2024

Spijkenisserbrug dicht voor onderhoud

Marvin Don | 12 september 2024

Nissewaard Lokaal stelt vragen over voortgang school Maasboulevard

Perry van Brandwijk | 14 september 2024