Spijkernisse, Netherlands

Innovatiemarkt Careyn

Foto: Pixabay
Marvin Don | 29 augustus 2024 13:26 | 29 augustus 2024 13:26
Zuidland - De Innovatiemarkt maakt deel uit van de Innovatieweek die Careyn organiseert op de Zuid-Hollandse Eilanden. Deze week staat volledig in het teken van innovatie, met diverse activiteiten die gericht zijn op het leuker en makkelijker maken van het werk.

De Innovatiemarkt is op donderdag 26 september van 13:00 tot 16:30 uur geopend en biedt medewerkers de kans om zich te laten inspireren door leveranciers en collega’s die de nieuwste ontwikkelingen en hulpmiddelen in de zorg presenteren.

Zowel medewerkers in de extramurale als intramurale zorg zijn welkom om kennis op te doen en ideeën op te doen voor hun vakgebied. De Innovatiemarkt vindt plaats in het Atrium van Bernissesteyn, gelegen aan de Christinastraat 30 in Zuidland. Aanmelden kan via de volgende website.


Careyn, de organisatie achter de Innovatieweek, is een zorginstelling die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van kwetsbare ouderen in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Careyn biedt zowel thuiszorg als zorg in zorgcentra, waarbij vakbekwame en betrokken medewerkers samenwerken met andere zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers om persoonlijke en nabije zorg te garanderen. De Innovatieweek is een van de initiatieven waarmee Careyn haar medewerkers ondersteunt in hun dagelijks werk, altijd met oog voor de nieuwste ontwikkelingen in de zorg.

Meest gelezen

Zware mishandeling in de Lenaert Vechelstraat in Brielle

Marvin Don | Mirjam de Neeff | 12 september 2024

Spijkenisserbrug dicht voor onderhoud

Marvin Don | 12 september 2024

Nissewaard Lokaal stelt vragen over voortgang school Maasboulevard

Perry van Brandwijk | 14 september 2024