Spijkernisse, Netherlands

Enorme wateroverlast Keplerlaan Spijkenisse

Bron en foto: Nieuws Op Beeld
Mirjam de Neeff | 7 augustus 2024 15:12 | 7 augustus 2024 15:12
Spijkenisse - De Keplerlaan in Spijkenisse kampt met ernstige wateroverlast nadat een grote hoeveelheid water plotseling uit de grond spoot. De oorzaak van deze wateroverlast is nog onbekend. Bewoners en voorbijgangers waren geschokt door het tafereel, dat al snel een alarmerende situatie werd.

Naast de massale wateruitstroom heeft de brandweer ook een aanzienlijke hoeveelheid vrijgekomen gas gemeten. Dit gaslek verhoogt de gevaren en complexiteit van de situatie. De brandweer, netbeheerder Stedin en waterbedrijf Evides zijn snel ter plaatse gekomen om het lek te dichten en de situatie onder controle te krijgen.

Het is nog onduidelijk of het water de omliggende woningen is binnengedrongen. De autoriteiten werken hard om de bron van de wateroverlast te identificeren en verdere schade te voorkomen. Bewoners wordt aangeraden om alert te blijven en eventuele updates af te wachten.

Het incident zorgt voor grote verstoringen in de omgeving, en de veiligheid van de inwoners staat voorop. De hulpdiensten zullen doorwerken totdat de situatie volledig onder controle is en alle risico’s zijn weggenomen.

Meest gelezen

Zware mishandeling in de Lenaert Vechelstraat in Brielle

Marvin Don | Mirjam de Neeff | 12 september 2024

Spijkenisserbrug dicht voor onderhoud

Marvin Don | 12 september 2024

Nissewaard Lokaal stelt vragen over voortgang school Maasboulevard

Perry van Brandwijk | 14 september 2024