Extra openingsdag milieustraat

Extra openingsdag milieustraat

Oostvoorne - Vanaf 7 januari is de milieustraat aan de Langeweg 26 in Oostvoorne ook op zaterdag open. Hiermee komt de gemeente Westvoorne tegemoet aan de nadrukkelijke wens van haar bewoners om de openingstijden van de milieustraat te verruimen. Wethouder Pamela Blok was deze eerste zaterdag ook aanwezig om de eerste bezoekers een aardigheidje te overhandigen.

Vorig jaar heeft gemeente Westvoorne een uitgebreid onderzoek naar huishoudelijk afval uitgevoerd. Alle inwoners uit de gemeente kregen de gelegenheid om hun mening te geven over het scheiden van hun huishoudelijk afval. Centraal in dit onderzoek stond de vraag in hoeverre burgers bereid zijn om hun afval te scheiden en in welke opzichten de gemeente de burger daarbij kan faciliteren.

Eén van de resultaten uit dit onderzoek was de wens om de openingstijden van de milieustraat te verruimen. Het openstellen van de milieustraat buiten de reguliere werktijden en dan liefst op de zaterdag werd door veel burgers genoemd. Met ingang van januari 2017 is de milieustraat in Oostvoorne dan ook op zaterdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur.

Artikel gepubliceerd op 2017-01-10 14:56:15

Meer Nieuws