Kempvis bij Winterkampioenschappen

Kempvis bij Winterkampioenschappen

Spijkenisse - Afgelopen weekend 7 en 8 januari vonden de eerste twee delen plaats van de Regio Winterkampioenschappen Korte Baan in het Hofbad in Den Haag.

Om deel te mogen nemen aan deze kampioenschappen moesten de zwemmers afkomstig uit Gouwe Rijnstreek, Haaglanden, Rotterdam e.o. een gestelde limiettijd hebben gehaald. Ook van ZV De Kempvis deden zwemmers mee aan deze kampioenschappen. Joris Bezemer, Thomas Bordewijk, Senna Mooldijk, Ayrton Mooldijk, Fiona Cabrie, Fenna de Groot, Lisa Pijlman, Sylvie Roos, Kim Rutters en Dagmar Nieuwenhuizen hadden voor één of meer afstanden hun inschrijflimiet behaald en waren dan ook dit weekend in Den Haag te vinden.

Er werd goed gezwommen en voor sommige zwemmers was er ook nog een ereplaats. Tijdens een officiële ceremonie kregen zij hun medaille overhandigd.

Fenna de Groot behaalde zilver op de 200 meter vlinderslag, Senna Mooldijk behaalde goud op de 50 meter vrije slag en zilver op de 400 meter vrije slag en Joris Bezemer behaalde brons op de 400 meter vrije slag.

Artikel gepubliceerd op 2017-01-09 11:03:16

Meer Nieuws