Ondernemersavond in de Boekenberg

Ondernemersavond in de Boekenberg

Spijkenisse - Er is geen ondernemer die niet gebruik maakt van beeldmateriaal: op de website, in folders, in de etalage of op de auto. Maar wat zeggen de foto's en plaatjes die je gebruikt eigenlijk en hoe helpen ze (áls ze helpen) je product of dienst te verkopen? Tijdens de Startup Academy avond op woensdag 18 januari komt er met fotograaf en illustrator Frank Duran (DuFrank) een spreker die de startende ondernemers alles kan vertellen over het perfecte plaatje.

Niki Bierling, die met haar bedrijf Biberghats vorig jaar voor de tweede maal de publieksprijs voor haar hoedencreaties won, heeft op haar beurt veel ervaring met de waarde van goede foto's voor het verkopen van haar producten.

Verder is ook huiscoach Mark van den Houten weer van de partij. Deze Startup Academy wordt dus het perfecte begin van een nieuw ondernemersjaar!

De locatie van de avond is bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse en de avond duurt van 20.00 tot 22.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur); de toegang is gratis, en voor koffie en thee wordt gezorgd. Na afloop van de bijeenkomst is er uiteraard weer volop gelegenheid om te netwerken. Inschrijving kan via de website van de Startup Academy: www.startupacademy.nl.

Artikel gepubliceerd op 2017-01-08 13:32:18

Meer Nieuws