Pannenkoe verrast senioren

Pannenkoe verrast senioren

Spijkenisse - Pannenkoe Spijkenisse is in de eerste week begonnen met het uitbrengen van een bijzondere nieuwjaarsgroet aan de inwoners en medewerkers van twee zorginstellingen.

Donderdag 5 januari jl. kregen zowel De Es in de Maaswijk als De Zes Rozen in Noord bezoek van bedrijfsleider Kasper van der Kley, die de aanwezigen kwam trakteren op gratis pannenkoeken. Dit sympathieke gebaar werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd.

Pannenkoe Spijkenisse is sinds april 2016 gevestigd in het centrum van Spijkenisse (Havenplein). Het jonge team heeft inmiddels vele senioren over de vloer gehad, want ambachtelijke pannenkoeken en poffertjes zijn nog steeds favoriet bij deze doelgroep.

Andere geïnteresseerde zorginstellingen voor senioren in Spijkenisse mogen tot 16 januari a.s. een verzoek indienen bij bedrijfsleider Kasper van der Kleij voor gratis pannenkoeken. Dit kan via 0181-375291 of kasper@pannenkoe.nl. Kijk voor meer info op www.pannenkoe.nl/spijkenisse en facebook.com/pannenkoespijkenisse.

Artikel gepubliceerd op 2017-01-07 12:21:41

Meer Nieuws